Mario Mandžukić zbog ozljede gležnja upitan za Getafe

Napadač Hrvatske i Atlético Madrida Mario Mandžukić zbog ozljede gležnja nije trenirao u četvrtak, a u petak će biti poznato hoće li biti u momčadi za prvenstvenu utakmicu protiv Getafea u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić (28) je desno stopalo ozlijedio u utorak u posljednjoj minuti prvog poluvremena utakmice Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena. Tijekom jednog duela s braničem Emirom Spahićem zapeo je gornjim dijelom stopala za travnjak no nastavio je igrati i u drugom poluvremenu do 83. minute

Dok su njegovi suigrači trenirali u četvrtak na igralištu kampa u Majadahondi, predgrađu udaljeljenom 20 kilometara od Madrida, on je vježbao u teretani. Među ozlijeđenim igračima su i vratar Moyá, Raúl García i Saúl.

Atlético se nalazi na četvrtom mjestu u prvenstvu sa 8 bodova manje od vodećeg Real Madrida, dok je Getafe 13. među 20 klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.