Mario Pašalić krenuo s odličnom igrom, a pokazao i da je zaljubljen

Foto: fah

Mario Pašalić igra za Milan, a nakon posljednje pobjede gol u završnici utakmice posvetio je dugogodišnjoj djevojci Mariji i stricu Iliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mariji je bio rođendan dan prije mene, ali nismo bili skupa jer sam bio u Bologni. A stric zna zašto je i njemu posvećen gol”, otkriva za 24 sata.

“Mene će se pitati tek kad se i ako se klubovi dogovore. Vidjet ćemo, moja jedina želja je da igram Europu i da se napokon skrasim u jednom klubu malo duže vremena. Već tri sezone mijenjam klub, ligu, državu… Volio bih malo duže ostati na jednom mjestu”, kaže on.

“Vidjet ćemo. Meni je ovdje lijepo, Milan je zadnjih nekoliko godina daleko od Europe, ali posložena je mlada momčad u koju sam se dobro uklopio, prihvatili su me kao da sam odrastao ovdje i to se vidi na terenu. Malo smo kiksali u siječnju, ali pokazali smo u prvom dijelu da na nas treba ozbiljno računati. Zato nam je pobjeda u Bologni s dva igrača manje značila puno više od tri boda, prije svega da nas psihički digne”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.