Mario Stanić: ‘Pobjedom smo začepili usta licemjerima koji su razmišljali da je u našem genetskom kodu kalkulacija uvijek u prvom planu’

Foto: Večernji list

Igor Štimac u emisiji Večernji pressing ugostio je Maria Stanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da možemo otići bez kraja, bez obzira protiv koga igrali jer je nevjerojatan način na koji su promarširali kroz skupinu. Sretan sam i ponosan zbog pobjede jer smo začepili usta licemjerima koji su razmišljali da je u našem genetskom kodu kalkulacija uvijek u prvom planu”, poručio je Stanić.

“Mi se nadigravamo, a Danci su destruktivna momčad. Više bi nam odgovarala reprezentacija koja ima potrebu igrati. Čak bi nam i Francuzi ostavili više prostora nego Danci. Ne znam koliko je nužno da se prilagođavamo Dancima. Što bude utakmica više odmicala, oni će se osjećati sigurnijim, a mi nervoznijim. Mislim da će nam to biti najteža utakmica do sada. Sad su na pola puta jer ako ovo prođu otvara se put prema enormnom uspjehu”, dodao je Stanić.

Govorio je i o podršci Dariju Šimiću u borbi za mjesto predsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To nije bila utrka za Darija Šimića nego za normalnost prilikom predsjedničkih izbora, za pet kandidata što je u svijetu normalno, za bolje društvo i bolji nogomet jer je nogomet ogledalo društva. Premala smo država za ovakve podjele, a najgore je da smo se počeli i u sportu dijeliti. Bili smo treći na svijetu i u 20 godina se ništa nije promijenilo. Neki županijski savezi nisu nas uopće htjeli primiti kao da imamo radioaktivni program, kao da ćemo ih ozračiti. Respekt i prema tome, ali ja imam pravo reći svoje mišljenje”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.