Marko Bijač: ‘Nevjerojatno! Mislim da još i ne dolazi do glave što smo napravili…’

Foto: fah

Marko Bijač pokazao je odličnu igru na Svjetskom vaterpolo prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da još i ne dolazi do glave što smo napravili. Ovo je za nas 20-ak koji smo zajedno dugo radili na ovomu, nešto čega ćemo se sjećati cijeli život”, priča za Sportske novosti.

“Ovo je najveći uspjeh u mojoj karijeri. Stvarno sam presretan i ponosan na sve ove momke. Pokazali smo da smo najbolji. Dizali smo se iz utakmice u utakmicu, iz minute u minutu. Bilo je teško. Imali smo najteži mogući put. Od Italije u četvrtfinalu, jako neugodni. Pa Srbija u polufinalu, svjetski, pardon, bivši svjetski prvak, ha, ha. No, jaki, olimpijski pobjednici i to valja poštovati. Sve do Mađara pred njihovih, ja ni ne znam koliko, gledatelja”, kaže.

“Po meni nezapamćen uspjeh u povijesti hrvatskog vaterpola. Siguran sam da smo svi mi, ali vjerujem i cijela Hrvatska sada u stanju takvom da mogu biti ponosi na svaku minutu koju smo mi prikazali u Budimpešti. Ginuli smo od prvog do posljednjeg trenutka. Ne utakmice, nego cijelog prvenstva. Kada je bilo najteže, bili smo najbolji. U finalu čak bih rekao mirniji nego u veličanstvenom polufinalu protiv Srbije”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.