Marko Pjaca se vraća: ‘Najvažnije je da sam počeo raditi, sve ide prema planu’

Foto: Facebook

Dobre vijesti stižu iz Torina za hrvatskog izbornika Antu Čačića, ali i sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj. Naime, Marko Pjaca, koji se teško ozlijedio prije šest mjeseci tijekom prijateljske utakmice Hrvatske u Estoniji, se polako, ali sigurno, oporavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na nogometne travnjake sve je bliže, poručio je to putem svog Facebooka nogometaš Juventusa, kojem mnogi predviđaju veliku karijeru. Šteta što su ga ozljede zaustavile taman kad je trebao pokazati sve što zna.

“Dobar osjećaj, oporavak ide sjajno. Vidimo se uskoro, forza Juve”, napis je Marka Pjace na Facebooku, koji je uz status priložio i fotografiju kako lagano barata loptom, nogometnim žargonom rečeno ”tehnicira.” Naravno, to ne znači da će mladi hrvatski nogometaš već sutra zaigrati, ali se, kako vidimo, polako vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Pjaca veliki borac znalo se, i potvrdilo tijekom višemjesečnog oporavka koji još uvijek traje. Podsjetimo, samo tri tjedna nakon ozljede u Estoniji te operacije uočeni su pozitivni pomaci kad je u pitanju njegov oporavak.

“Osjećam se dobro. Najvažnije da sam opet počeo raditi i za sada ide sve na pravi način”, rekao je talijanskim medijima Pjaca, uz dodatak:  “Program je intenzivan s dva treninga dnevno po dva ili tri sata. Treniram intenzivno po šest sati na dan…”

Podsjetimo, Marko Pjaca teško je stradao na prijateljskoj utakmici Vatrenih u Estoniji 28. ožujka, doživio je rupturu križnog ligamenta, djelomično mu je napuknuo meniskus, oštećen je i kolateralni ligament. Neki su bili skeptični, nisu čak ni vjerovali da će se Pjaca vratiti. Srećom, prevarili su se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.