Marko Pjaca zadovoljan u novoj sredini: ‘Pružam maksimum na treningu, motiviran sam i zahvalan na povjerenju’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca sjajno je započeo svoju privremenu avanturu u njemačkom Schalkeu. Naime, u prijateljskoj utakmici protiv Genka zabio je svoj prvijenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ga hvale, a on je, naravno, zadovoljan novim početkom dok se nada povratku u Juventus. Naime, Pjaca je na šestomjesečnoj posudbi u Njemačkoj. Dakle, do Svjetskog prvenstva i kraja ove sezone. Dobra je vijest za izbornika Zlatka Dalića uoči SP-a činjenica da se Pjaca definitivno vratio. Veliko je to pojačanje za Vatrene.

“Poželio sam si upravo gol”, rekao je Marko za klupsku mrežnu stranicu, zadovoljan načinom na koji su ga primili u klubu. “Suigrači su me izvrsno prihvatili od prve minute. Od samoga sam se starta osjećao kao dio momčadi. Naporno treniramo, ali je i zabavno. Atmosfera je sjajna. Osjetio sam je čim sam pristigao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je dobro primljen u novoj sredini Pjaca ipak mora proći određeni proces prilagodbe. Posebno kad je u pitanju njemački jezik.

“Znam tek nekoliko riječi na njemačkom. Miksom ukrajinskog, hrvatskog i engleskog, trenutačno najviše razgovaram s Matijom Nastasićem i Jevgenom Konopljankom”, poruka je hrvatskog reprezentativca, koji naglašava kako mu je velika želja odigrati što bolje i zaraditi što veću minutažu u dresu privremenog kluba. Već bi u subotu mogao odigrati i prvu službenu utakmicu protiv RB Leipziga.

“Na treninzima pružam maksimum. Sviđa mi se što trener Domenico Tedesco podosta komunicira s igračima. Bio je važan razlog zašto sam došao u Schalke 04. Jasno mi je predočio svoje planove kojima me i uvjerio da dođem. Zbilja sam motiviran da bih mu zahvalio na povjerenju”, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.