Mateo Kovačić proslavio golove na jednak način: ”To je za moje nećakinje, obožavam ih, a jedna ima Downov sindrom”

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ove sezone igra odlično u dresu engleskog nogometnog velikana Chelseaja. Naime, protiv Valencije hrvatski veznjak zabio je svoj prvi gol u Ligi prvaka u dresu Chelseaja, da bi u porazu od Evertona (Niko Kovač navodno je jedan od kandidata za preuzimanje trenerske klube Evertona) dodao još jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo je napokon probio i tu barijeru te je nakon duže pauze počeo zabijati golove.

Kovačić je svoje golove proslavio na jednak način, naime, hrvatski nogometaš je podigao ruku prema nosu te je napravio gestu koju je objasnio u razgovoru za službenu stranicu Chelseaja.

“Dugo sam pripremao tu proslavu jer nisam zabio nijedan pogodak prošle sezone, imao sam dovoljno vremena smisliti nešto takvo”, kazao je Kovačić, nakon čega je dodatno pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je proslava za moje nećakinje. Imam dvije nećakinje, a jedna od njih ima Downov sindrom. To je gesta koju one često rade kad su sa mnom, obožavam ih i ta proslava je za njih.”

Kako smo već pisali prije nego li je zabio dva gola za Chelsea Kovačić je bez postignutog gola bio od 29. siječnja 2017. godine. Krenulo je…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.