Mateo Kovačić: ‘Utakmica nam je jako važna jer želimo ostati u Ligi A, smatram da tu i pripadamo’

Foto: HNS

Mateo Kovačić odgovarao je na pitanja predstavnika medija uoči utakmice petog kola Lige nacija, u kojoj će Švedska dočekati Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinačna i momčadska kvaliteta

“Bit će to teška utakmica, kao što je bila ona u Zagrebu, pogotovo u drugom poluvremenu kada je Švedska odigrala bolje od nas. Pripremili smo se za teškog suparnika, idemo odraditi dobru utakmicu i pokušati pobijediti. Švedska ima dobre pojedince, a ujedno je i jako dobra kao momčad. Ne bih nikoga izdvajao, kvaliteta im se vidjela na Maksimiru”

Hrvatska želi ostati u eliti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica nam je jako važna jer želimo ostati u Ligi A, smatram da tu i pripadamo. Nećemo ići na bod nego se pripremamo za pobjedu. Jedva čekamo istrčati, stadion je fenomenalan i spremni smo za dobar dvoboj”

Koronavirus

“Situacija je takva kakva jest. Domagoju Vidi želimo brz oporavak i povratak na teren. Mi ostali osjećamo se dobro, želimo odigrati dobru utakmicu, a najvažnije je ostati zdrav”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotska izborila EP

“Tko god da nam je došao u skupinu, bilo bi nam teško, i Srbija i Škotska su dobre reprezentacije. Međutim, ima još vremena do EP-a, idemo se prvo pripremiti za sutrašnji susret sa Švedskom”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.