Mbappe: Odahnuo sam, došao sam u klub u kojem sam uvijek htio biti

Foto: Instagram

Kapetan francuske nogometne reprezentacije Kylian Mbappe rekao je u utorak da je “doživio olakšanje” nakon što je dan ranije postao igrač Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sada je službeno. Bit ću igrač Real Madrida idućih pet sezona pa sam jako zadovoljan, izjavio je 25-godišnji napadač na konferenciji za medije na pripremama reprezentacije Francuske.

– Osjećam veliko olakšanje. Ostvario mi se san jer sam došao u klub u kojem sam uvijek htio biti, dodao je.

– Želim zahvaliti svim osobama iz Real Madrida, prvenstveno predsjedniku Florentinu Perezu koji mi je ulio samopouzdanje od prvog dana, izjavio je sedmerostruki osvajač francuskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed hladnog razlaza s PSG-ovim predsjednikom Nasserom Al-Khealifijem igrao je manje na kraju sezone.

– Rekli su mi da neću puno igrati, pa sam već bio upozoren. Razumijem kritike. Bio sam daleko od svoje razine, znam da sam bio slab, rekao je, ali i dodao:

– Ne mogu reći da sam bio nesretan u PSG-u, ali je bilo stvari i ljudi s kojima sam bio nesretan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– No, s francuskom reprezentacijom ću se dobro pripremiti kako bih bio u formi, dodao je.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.