McGregor objasnio zašto je otišao u mirovinu, napao UFC

Foto: fah

Conor McGregor objavio je da se povlači iz borilačkog svijeta netom nakon UFC-a 250 u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam planove i ciljeve. Svijet je odjednom poludio, svašta se događa trenutačno. Htjeli su me bacati gore-dole po kategorijama i nudili su mi glupe borbe. J**e mi se, dosta mi je”, rekao je.

“Oni (UFC) htjeli su pokazati moć i gaziti po meni. Skidao sam masu na 70 kilograma, pa onda nisam htio skidati jer sam se borio u velteru. Moram biti oprezan sa svojim tijelom. A onda se počelo pričati da ću se boriti s Andersonom Silvom u srednjoj. Čovječe, stvarno mi je dosta”, dodao je u razgovoru za ESPN.

“Pokušavam biti uzbuđen, stvarno se trudim. Kad sam čuo za Andersona, rekao sam, s*anje, to je luda borba. A onda su svi rekli da je star. Pomislio sam, borba protiv najvećeg ikad u mojim očima nije dovoljan izazov? Znate što, u pravu su, nije, ne bih dobio priznanje, svi bi rekli da je star i daleko od najboljih dana”, smatra McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.