McGregor odnio veliku pobjedu: ‘Danas sam ispisao povijest, postavio sam još jedan rekord’

Foto: snimka zaslona

Čekalo ga se od listopada 2018. godine, a onda smo od njega dobili predstavu koja je potrajala točno 40 sekundi… Conor McGregor na impresivan je način obilježio svoj povratak u UFC-ov kavez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘The Notorious’ je u svom 26. profesionalnom meču upisao 22. pobjedu, a ovoga je puta pod njegovim udarcima pao Donald Cerrone.

“Da, radili smo na tome (udarcima ramenom, op.a.). Mijenjao sam razinu, spuštao se gore-dolje i onda ušao s ramenom. Bio je to dobar udarac”, objasnio je McGregor u prvoj reakciji potez kojim je nanio prvu štetu.

Nakon spomenutih udaraca ramenom, došlo je do razdvajanja i ubrzo ‘high kicka’ koji je uzdrmao Cerronea i označio početak kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije – perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima ‘head kickom’ pa sam sretan što sam ga uspio rušiti svojim ‘head kickom’. Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci”, pohvalio se Conor pa nastavio opisivati meč.

“Kad smo se razdvojili vidio sam krv u njegovom oku. Prekrasno…”, govorio je Irac gledajući snimku prekida.

Jedno od ključnih pitanja nakon ovog meča glasilo je – “Što slijedi za Conora McGregora i hoće li se zadržati u velteru?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sviđa mi se ova kategoriji i osjećam se dobro u njoj. Dobro je i spuštati se gore-dolje. U formi sam, iako mislim da još nisam na vrhuncu. Imam još posla… Ali sada treba ovo proslaviti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i onda se vratiti treninzima.”

Naravno nije izostalo ni malo ‘starog’ Conora.

“Bilo tko od ovih brbljavih budala može dobiti svoje. Čak i ova mala budala za stolom”, uperio je McGregor prstom prema Paulu Felderu, borcu lake kategorije, a ovom prigodom komentatoru koji je svojevremeno prozivao Conora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi mogu dobiti svoje! Pogledajte samo tu budalu u kućnom ogrtaču”, dodao je McGregor dok je kamera pokazivala neobično odjevenog Jorgea Masvidala, a potom i velteraškog prvaka Kamarua Usmana, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.