Kako mediji s one strane Dunava najavljuju početak rukometnog Eura? ‘Kad u Splitu zagrmi: Tko je najbolji? Srbija!’

Foto: fah

Sutra hrvatska rukometna reprezentacija utakmicom protiv Srbije u Spaladium Areni otvara Europsko prvenstvo. Utakmica u splitskoj Areni počinje od 20:30 sati te je sve spremno za spektakl.  Očekuje se prepuna dvorana i 12 000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetak sati prije utakmice koju mnogi s nestrpljenjem očekuju srpska rukometna reprezentacija u Spaladium Areni odradila je trening, kako bi se priviknuli na dvoranu s obzirom kako se vrijeme otvaranja Eura neumitno približava.  Bilo je zanimljivo, pišu srbijanski mediji.

Iako srpska reprezentacija u meč protiv Hrvatske ulazi kao autsajder, barem tako tvrdi velika većina rukometnih stručnjaka, sigurno je jedno, neće se tako lako predati te pripremaju i neka taktička iznenađenja. Lino Červar ne bježi od uloge favorita, međutim, uporno ponavlja kako čak osam reprezentacija može do medalje na ovom Euru. Konkurencija je, misle mnogi, nikad jača, a prvi favoriti trebali bi biti Francuzi i Nijemci.

Izbornik Srbije je početak treninga u Splitu otvorio za medije te su tako srbijanski mediji prepričavali svoje dojmove s treninga. Rukometaši Srbije slažu se u jednom, dvorana je ”prelijepa.”  Razveselila ih je najviše jedna stvar koja je inače uobičajena. Name, kao što rade sve reprezentacije tako su se i reprezentativci Srbije okupili na centru, nakon čega ih je njihov izbornik pitao ”Tko je najbolji”, oni su mu uzvratili ”Srbija.” Naravno, to su pojedini mediji u Srbiji iskoristili za određene konstrukcije, poput Blica, stavili su u naslov: ”Kad u Splitu zagrmi: Tko je najbolji? Srbija!” I zaista istina, Srbija je najbolja – u praznoj dvorani i kad protivnika nema s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

”Pobjeda nad Hrvatskom ne donosi naročitu prednost, naprotiv. U situaciji gdje su oni domaćini, može nam se dogoditi da pobijedimo Hrvatsku, a onda izgubimo od Švedske i Islanda i ispadnemo…”, najavio je Europsko prvenstvo izbornik Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.