Mediji u Srbiji i BiH hvale Dinamovu junačku igru, neki se pitaju je li odluka suca o jedanaestercu bila ispravna

Foto: fah

“Bezidejna Benfica”, “Najgora utakmica u Lageovoj eri”, “Što se dogodilo u Zagrebu?”, samo su neki od naslova koji su preplavili portugalske medije nakon što je Dinamo u prvom susretu osmine finala Europske lige pobijedio Benficu sa 1-0, no ova pobjeda zaintrigirala je i medije u susjedstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo junačkom igrom srušio Benficu na krcatom Maksimiru”, Klix.ba hvali Dinamo.

Blic je također pun hvale – piše da je Dinamo igrao agresivno i na rubu kartona, ali su su “plavi u erupciji pobijedili Benficu”.

Avaz.ba se usmjerio na jedanaesterac, te se pita je li sudac Michael Oliver postupio ispravno kad je pokazao na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je i B92 koji ističe da je Dinamo napravio korak prema četvrtfinalu Europske lige, dok se Alo samo kratko osvrće na pun stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.