Mediji u susjedstvu: ‘Kaos u Splitu: Navijači nasrnuli na igrače i upravu poslije debakla’

Foto: fah

Nogometaši Gzira Uniteda priredili su senzaciju pobijedivši na Poljudu Hajduk sa 3-1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je prošlog tjedna u Ta’Qali pobijedio sa 2-0 i činilo se kako će uzvratni susreti biti tek formalnost, posebice nakon što je Bassel Jradi doveo domaćine u vodstvo već u sedmoj minuti. No, gosti su u nastavku golovima Jeffersona (57) i Hameda Konea (69, 90+6) stigli do senzacije. Hajduk se tako već nakon prvog ispita oprašta od Europe.

Mediji u susjedstvu pišu o ovom debaklu.

Srpski Kurir piše o ”šoku u Hrvatskoj” , a B92 donosi naslov “Kaos u Splitu: Navijači nasrnuli na igrače i upravu poslije debakla”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U BiH portal SportSport.ba piše o ”šoku, nevjerici i muku” u Splitu. Spominju i nerede koji su nastali nakon utakmice uz naslov: ”Kaos na Poljudu: Navijači Hajduka utrčali na teren i krenuli u obračun s igračima”.

”Šok na Poljudu: Hajduk primio pogodak u 96. minuti i ispao od predstavnika Malte”, piše portal Klix.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.