Hloverka Novak Srzić kritizirala klub hrvatskog nogometaša zbog Karleuše: ‘Neka nas koji ne volimo takvu vrstu glazbe poštede te buke i galame’

Foto: Fah

“Uglavnom dragi prijatelji nastojim.podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije…večeras sam baš ljuta..ljuta..TZ se potrudio ovog ljeta zajedno.s Gradom napraviti.odličan program za Makarsko kulturno.ljeto, od operete do opere..koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla ..i onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela…i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i ” obilježiti ” naš grad…baš sam ljuta…?☹️☹️”, objavila je direktorica Turističke zajednice grada Makarske i bivša voditeljica i urednica HRT-a Hloverka Novak Srzić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizirala je klub čiji je vlasnik bivši nogometaš NK Zagreb Goran Drmić, a koji je klub preuzeo prošle godine od Gordana Boljata i Marka Bralića koji su pak prostor unajmili od također bivšeg nogometaša Alena Bokšića.

“Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu glazbe poštede te buke i galame”, pojasnila je svoje stavove u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u istom se klubu idućih tjedana najavljuje gostovanje Ace Lukasa, Milice Todorović, Mile Kitića, Saše Matića, Aleksandre Prijović i brojnih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.