Medvedev: “Hrvatska je zasluženo u finalu, spremam se za Čilića”

Foto: fah

Drugi tenisač svijeta Daniil Medvedev rekao je u subotu, nakon pobjede nad njemačkim reprezentativcem Jan-Lennardom Struffom, kako bi možda i bilo posebno igrati protiv prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, no da je Hrvatska zasluženo prošla u finale Davis Cupa pa da sada razmišlja o meču s Marinom Čilićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gledajte, igrati protiv Novaka je uvijek posebno. Ali, ovo je momčadsko natjecanje pa zato, unatoč njegovoj pobjedi, Srbija jučer nije slavila. To čini Davis Cup posebnim, rekao je Medvedev.

– Borna Gojo, čiji sam meč gledao jučer, napravio je nevjerojatan posao donijevši svojoj momčadi bod. On je u tom meču bio autsajder, i to veliki autsajder, rekao je Medvedev.

– Odmah nakon te njegove pobjede znali ste da čak i u slučaju Novakovog slavlja u drugom meču neće biti lako ostvariti ukupnu pobjedu u parovima protiv najboljeg svjetskog para (Pavić/Mektić). Tako je i bilo, izjavio je najbolji ruski igrač na konferenciji za medije u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Želim reći da je Hrvatska zasluženo ušla u finale. Ja se sada pripremam za Čilića, baš kao i na svakom drugom turniru. Bit će to iznimno uzbudljiv šou, zaključio je Medvedev.

Finale Davis Cupa između Hrvatske i Rusije počinje u nedjelju u 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.