Meillard pobjednik paralelnog veleslaloma, Zubčić ispao u osmini finala

Foto: fah

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić nije uspio izboriti četvrtfinale paralelnog veleslaloma u Chamonixu, nego je jutros imao 11. vrijeme kvalifikacija, čime je izborio pravo nastupa među 32 natjecatelja koji se bore za bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim u prvoj vožnji šesnaestine finala hrvatski skijaš bio je u crvenoj stazi i zaostao je šest stotinki za mladim Norvežaninom Lucasom Braathenom, ali u drugoj je nadoknadio zaostatak i sa stotinkom sekunde ukupno boljim vremenom izborio je osminu finala!

U osmini finala Zubčićev protivnik u samo jednoj vožnji bio je Talijan Simon Maurberger, a on je bio 34 stotinke sekunde brži.

Francuz Loic Meillard pobjednik je paralelnog veleslaloma u Chamonixu, a bio je 25 stotinki brži od Švicarca Thomasa Tumlera i prvi put u karijeri došao je do pobjede u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.