Menadžer Cristiana Ronalda otkrio što misli o povratku Juventusove zvijezde u Sporting

epa08807501 Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after suffering an injury during the Italian Serie A soccer match SS Lazio against FC Juventus at Olimpico Stadium in Rome, Italy, 08 November 2020. EPA/CLAUDIO PERI

Nagađanja oko nastavka karijere Cristiana Ronalda, inače aktualnog igrača posrnulog Juventusa, i dalje ne prestaju. Navodno je jedno sigurno, a tako tvrdi i Ronaldov agent Jorge Mendes, Ronaldo se ovog ljeta neće vratiti u Sporting, kako se donedavno spekuliralo. Da će Cristiano zaigrati u Sportingu rekla je majka napadača Juventusa Dolores Aveiro, koja je kazala da će njen sin iduće sezone igrati na stadionu Jose Alvalade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cristiano je ponosan na Sporting koji je osvojio prvenstvo, što je i javno pokazao,” kazao je Mendes za  portugalski list Record. Lisabonski Sporting poslije skoro dvadeset godina čekanja osvojio je naslov prvaka, ambicije su, dakako, zbog toga porasle.

“Ali u ovom trenutku njegovi planovi nisu vezani za Portugal,” dodao je agent Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, prije nekoliko dana majka Cristiana Ronalda Dolores je najavila da će sina nagovoriti na povratak u Sporting. Ronaldo je dres ovog kluba nosio davne 2003. godine kada je za tada velikih 19 milijuna eura prešao na Old Trafford u redove Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade,” kazala je za portugalsku televiziju majka Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, Portugalac ima još godinu dana ugovor s torinskim klubom, traju medijske spekulacije koje idu za tim da će Ronaldo napustiti Juventus ako spomenuti klub ne izbori plasman u Ligu prvaka, a trenutno vodi žestoku borbu za Ligu prvaka te se nalazi na petom mjestu Serie A sa 72 osvojena boda, imaju bod manje od Napolija, dok Milan i Atalanta imaju po 75 bodova. Novi prvak Italije, Inter, naših Marcela Brozovića i Ivana Perišića, ima 88 bodova. U subotu će Juventus u Torinu igrati možda i ključnu utakmicu za Ligu prvaka protiv Intera.

Ove je sezone Cristiano Ronaldo u dresu Juventusa igrao 32 utakmice te je postigao 28 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.