Messi će debitirati večeras za PSG

epa09409512 Argentinian striker Lionel Messi poses with his new PSG jersey after his press conference as part of his official presentation at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, 11 August 2021. Messi arrived in Paris on 09 August and signed a contract with French soccer club Paris Saint-Germain. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Nogometaši Hajduka i Rijeke danas igraju Jadranski derbi na Poljudu od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši PSG-a večeras od 20:45 gostuju kod Reimsa u 4. kolu francuskog prvenstva.

Momčad Mauricia Pochettina u prva tri kola bila je uvjerljiva i upisala tri pobjede protiv Troyesa na gostovanju s 2:1, Strasbourga na domaćem terenu s 4:2 i u prošlom kolu na gostovanju kod Bresta s 4:2.

Parižani večeras gostuju kod Reimsa, a tamošnji navijači imat će priliku vidjeti jednog od najboljih igrača današnjice, Lionela Messija koji bi trebao debitirati u pariškom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je za Barcelonu odigrao 778 utakmica i postigao 672 pogotka uz 305 asistencija. Argentinac je u dresu Barcelone osvojio 10 naslova prvaka u Španjolskoj, 8 trofeja španjolskog superkupa i 7 trofeja Kupa kralja, četiri Lige prvaka, 3 naslova klupskog prvaka svijeta i 3 naslova europskog superkupa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.