Messi govorio o Ronaldu i napadima koje doživljava zbog reprezentacije

Foto: fah

Lionel Messi dao je veliki intervju za Radio 94.7 Club Octubre u kojem je govorio o medijskim kritikama na koje nailazi u vlastitoj domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Postalo je uobičajeno govoriti svakakve stvari o meni. Piše se puno laži i izmišljaju se stvari, a to me ljuti jer ljudi u njih vjeruju. Pa i sin me pitao: ‘Zašto te ubijaju u Argentini?”, priča Messi.

“Razmišljao sam da se zaključam i da zaboravim na sve, ali vratio sam se jer želim nešto osvojiti s Argentinom. Obitelj i prijatelji su mi govorili da se umirovim od reprezentacije”, objasnio je Messi.

Govorio je i o Cristianu Ronaldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poštujem Juventus koji je jedan od kandidata za osvajanje Lige prvaka. S Ronaldom su mu šanse samo još veće. Nadam se da ćemo se sresti u finalu pa onda što se dogodi. Bilo ga je lijepo imati u Primeri radi prestiža i zbog svega što je dao našoj ligi. Bilo bi lijepo da se vrati. Smatram da je na istom nivou sa mnom”, poručio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.