Messi krenuo Ronaldovim stopama: Kupio super atraktivni hotel i gradi noćni klub na krovu!

Foto: Instagram

Najbolji svjetski nogometaš Argentinac Lionel Messi krenuo je stopama svog najvećeg suparnika i zvijezde Reala Cristiana Ronalda. Argentinac je kupio luksuzni hotel u gradiću Sitges, nedaleko Barcelone, u kojoj već godinama uspješno igra nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel, koji ima čak 77 soba, Messi je platio 30 milijuna dolara, otprilike isto onoliko za koliko ga neki optužuju da je utajio poreza. Sasvim sigurno atraktivna investicija, posebno kada znamo da se hotel može pohvaliti fantastičnim pogledom s terase te blizinom plaže, što je za takve hotele i najvažnije te im diže cijenu. Kad smo kod cijene recimo kako je prosječna cijena noćenja 250 eura.

Messi će se potruditi, prema pisanju španjolskih medija, i hotel napraviti još atraktivnijim. Naime, na samom krovu hotela Argentinac planira otvoriti noćni klub, čija bi vlasnica trebala biti Eva Longoria. Spomenuta glumica i model već ima nekoliko klubova po cijeloj Španjolskoj. Messi je zaključio da bi ona bila idealna osoba za vođenje noćnog kluba na krovu hotela s obzirom na iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.