Messi: ‘Nikad nisam mislio da ću srušiti rekord, a kamoli ovaj’

epa08805268 FC Barcelona's striker Lionel Messi celebrates after scoring the 4-2 goal during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Real Betis held at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 07 November 2020. EPA/Alejandro Garcia

Nogometaši Barcelone slavili su s 3-0 (2-0) na gostovanju kod Valladolida, a odličnu utakmicu odigrao je najbolji igrač Barce Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je postigao drugi gol u 65. minuti i postao rekorder po broju golova za jednu momčad (644), nadmašivši legendarnog Brazilca Pelea s kojim se izjednačio prije tri dana, kad je postigao pogodak u prvenstvenom dvoboju s Valencijom.

“Kada sam počeo igrati nogomet, nisam nikad mislio da ću srušiti rekord. A kamoli ovaj koji sam postigao danas koji je držao Pele. Mogu samo zamisliti onima koji su mi pomagali tijekom godina, suigračima, obitelji, prijateljima i svima koji me podržavaju svaki dan”, poručio je Messi.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.