Messi želi da Rakitić ostane u Barceloni: Evo kako ga je podržao!

Foto: fah

Mediji već mjesec dana pišu kako će nezadovoljan statusom u Barceloni Ivan Rakitić napustiti Camp Nou. Ipak, o samim odlascima pita se i velikog igrača – Lionela Messija, a uprava odluku donosi tek kad argentinski čarobnjak ponudi svoje mišljenje. No, čini se da Messi želi da Raketa i dalje ostane dio Blaugrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je za vrijeme ligaške utakmice protiv Las Palmasa (5:0) došla prilika da Barcelona zaprijeti iz slobodnjaka, Messi je dao Rakitiću loptu da izvede udarac. Svi su mislili kako će pokušati postići svoj četvrti uzastopni slobodnjak, ali on je dao podršku Rakitiću i tako još jednom oduševio nogometni svijet.

Sličan potez napravio je 11. siječnja u pobjedi nad Athletic Bilbaom u Kupu kralja (3:1). Iako je on prvi izvođač jedanaesteraca, udarac s bijele točke u 47. minuti utakmice prepustio je Neymaru koji u tom trenutku nije zabio gol tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.