Mihajlović optužuje Štimca: ‘1991. mi je rekao da moli Boga da mi pobiju obitelj u Borovu’

Foto: Snimka zaslona

Siniša Mihajlović dao je veliki intervju za Corriere dello Sport u kojem se, između ostaloga, dotaknuo i Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjećam se finala Kupa Jugoslavije 1991. godine. Izgubili smo od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Prije utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj suigrač iz mlade reprezentacije, govori mi: ‘Molim Boga da ti naši ljudi pobiju obitelj u Borovu.’ Borovo je mjesto mojih roditelja”, tvrdi Mihajlović.

Inače, Mihajlović jest rođen u Borovu naselju pokraj Vukovara,ali Srbiji je pomagao u ratu. Zna se i kako je bio veliki prijatelj s ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.