Milevski tužio ukrajinski Dynamo zbog duga od 1,4 milijuna dolara

Foto: fah

Bivši ukrajinski nogometni reprezentativac i bivši član Hajduka i Splita, Artem Milevski (31) tužio je kijevski Dynamo zbog duga od 1,4 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose ukrajinski mediji, Milevski je zatražio zaostale plaće od kluba u čijim redovima ne igra više od tri godine.

Milevski je od 2002. do 2013. igrao za Dynamo stekavši status prve zvijezde, ali ga je nesportski život spriječio da ostvari veliku karijeru. Ukrajinski veznjak, koji je slovio za veliku nadu europskog nogometa, trebao je u siječnju 2011. preseliti u Liverpool za 16 milijuna eura, ali je posao propao jer je tadašnji menadžer ‘redsa’ Roy Hodgson dobio otkaz.

Nakon što je ostao bez transfera na ‘Otok’, Milevski je još dvije godine ostao u Dynamu, a potom je preselio u turski Gaziantepspor. Za kijevski sastav je odigrao više do 200 utakmica, zabio 80 golova i zabilježio 55 asistencija. U Turskoj se zadržao šest mjeseci, a ugovor je raskinut nakon što je u alkoholiziranom stanju slupao Ferrari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veljači 2014. je počeo igrati za kazahtanski Aktobeu, no taj je ugovor raskinut nakon samo tjedan dana. Karijeru je pokušao spasiti u Hajduku, ali je nakon nešto više od godine dana napustio Poljud. Iduća stanica bio je Park mladeži i Split, ali je nakon samo mjesec dana potjeran iz kluba.

Trenutačno je član ruskog drugoligaša Tosna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.