Mirko Filipović iznenadio objavom: “Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice”

Foto: Instagram

“Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice”, stoji u objavi Mirka Filipovića na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“p.s.dobio sam puno poruka sa savjetima sto bi smio a sto ne.hvala svima ali svjestan sam svega.danas sam napravio samo lagane mišićne kontrakcije bez opterecenja.jer drugo ne smijem.i to puna tri mjeseca do kontrolnog snimanja!ali morao sam se malo prokrviti jer 4 i pol tjedna nisam nista radio a to je ogroman stres za moje tijelo.i vec sam se poceo loše osjećati jer mi treninzi neopisivo fale.ali moram postivati lijecnički protokol koliko god mi tesko palo.a ako ce me sastaviti opet radi ovo malo kontrakcija bez opterecenja i doslovno 15 min onda nek me sastavi!?”, napisa je dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je sve šokirao objavom da mu je karijera gotova zbog moždanog udara koji je preživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.