Mišić: Htjeli smo i napravili smo puno dobrih stvari

Foto: fah

Dinamo se oprostio od Lige prvaka porazom od Chelsejaa u Londonu i s na kraju ukupno četiri osvojena boda. Ostaje žal jer nakon sjajnog starta grupne faze, pobjede nad istim suparnikom u Zagrebu, očekivanja su porasla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znali smo da je sve otvoreno, poveli smo, onda nažalost dobili ta dva gola, ali sve je bilo otvoreno do kraja. Ovo je velika scena, veliki igrači, ne smiješ se nimalno opustiti, napravio sam malu grešku kod prvog njihovog gola, ali što je, tu je. Osvojili smo velika četiri boda, sretni smo zbog toga, iako je moglo to puno bolje izgledati da je bilo malo više sreće. Još  20-ak minuta smo s navijačima navijali tu na kiši, predivno, rekao je Dino Perić.

Josip Mišić istaknuo je prestiž igranja u skupini Lige prvaka:

– Jedna dobra partija s naše strane, htjeli smo i napravili puno dobrih stvari, pogotovo u prvih 20 minuta. Odigrali smo odlično do gola, onda smo se malo povukli i iz naših grešaka primili dva gola. Chelsea je velika ekipa i zasluženo je pobijedila, teško je čuvati takve top-igrače, čvrsti su i brzi, dosta je bilo muke. Imali smo jako dug put, od početka sa Škupijem, tog mučenja u prvom pretkolu, tako da uopće doći do ove grupne faze i igrati s ovakvim ekipama je stvarno jedan veliki prestiž, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.