Mišić: Mogli smo više, sada učiniti sve da pobijedimo Salzburg

Foto: fah

Nogometaši Dinama poraženi su na San Siru od Milana s 3:1. Aktualni prvak Italije nije dopustio novo iznenađenje u grupi E. Dojam je nakon utakmice da su Modri pružili dobar otpor, a veliki žal ostaje za prva dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mogli smo više od ovoga, ali 3:1 rezultat pokazuje da i nije baš tako. Kada se pogleda utakmica, imali smo svoje šanse i mogli smo napraviti puno više. Jako je teško kada primiš taj naivan gol iz penala. Onda uđeš u drugo poluvrijeme i onda te opet poljuljaju s drugim golom. Počeli smo onda bolje igrati, zabili smo gol, stabilizirali se, počeli igrati bolje prema naprijed ali na kraju nismo uspjeli, rekao je razočarani Josip Mišić.

Iduća utakmica Dinama u Ligi prvaka je u gostima kod Salzburga:

– Imamo sada još jednu utakmicu u HNL-u pa se onda dobro odmoriti, nismo imali odmora dugo, trebamo napuniti baterije i napraviti sve da pobijedimo Salzburg. Hvala navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefan Ristovski vjeruje da imaju još šanse:

– Moramo ići kući podignute glave, igrali smo protiv kluba koji je u TOP10, oni imaju veliku tradiciju i naša svaka greška se skupo plaća. Pokazali smo gard i moramo nastaviti ono što smo počeli. Ovo natjecanje je izuzetno zahtjevno i moramo vjerovati do kraja.

Naporan raspored, ali nema opravdanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobili smo Chelsea, sada smo izgubili na San Siru, u nedjelju nas čeka Lokomotiva, raspored je takav da nemamo previše prostora. Ide nakon toga reprezentacija i mi smo profesionalci i moramo se prilagoditi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.