Mišković: Pjaca ide u Dinamo? Ja dovodim Petkovića, Baturinu…

Foto: fah

Uoči završnice Supersport HNL-a i Kupa u kojima će o oba trofeja odlučivati Rijeka i Dinamo, čelni čovjek Rijeke Damir Mišković gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, a osvrnuo se i na pitanje transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne može Rijeka svake godine izbaciti pet mladih igrača i boriti se za naslov. To su iluzije. Dopeljao bih Marka Livaju u Rijeku, ali ne mogu ga platiti. Zašto ne, pa on je odličan igrač. Evo sad vidim da Marko Pjaca ide u Dinamo. Ja ću pokušati dovesti Petkovića, Baturinu, golmana ako prodamo Labrovića”, rekao je.

“Da imam 30 milijuna eura, koliko je Hajduku bila potrošnja prošle godine, i da imam 30 tisuća navijača svaku utakmicu, mislim da bi mi Dinamo bio barem 20 bodova iza. Kada su doveli Leku mislio sam da će to puno bolje izgledati”, istaknuo je.

“Kada sam došao Rijeka je imala 150 članova. Tada se nije vodila tolika briga o tome. Rijeka sada ima 15 tisuća članova što je sjajna stvar za Rijeku. Uz to, imamo i preko 6500 pretplata. Kada smo preuzeli Rijeku platili smo dug od 7-8 milijuna eura. Od tada je Rijeka od svoje proizvodnje dobila 230 milijuna eura”, rezimirao je Mišković svoje vrijeme na čelu Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.