Mlada hrvatska teniska nada nakon plasmana u četvrtfinale u Umagu: Ovo mi puno znači

Foto: HTS

Sedamnaestogodišnji Dino Prižmić plasirao se u četvrftfinale ATP turnira u Umagu svladavši Mađara Zsombora Pirosa sa 6:2, 6:3, a u razgovoru za HRT podijelio je svoje dojmove nakon pobjedničkog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu vjerovati da sam u četvrtfinalu ovog turnira, ovo mi puno znači, i za mene i moj tenis. Jako sam zadovoljan da sam uspio prikazati svoj najbolji tenis te da sam dobio danas, rekao je Prižmić.

Ovo mu je bio četvrti meč na ATP Touru i druga pobjeda. U četvrtfinalu Prižmić ide na Australca Alexeja Popyrina.

– Treći put sam igrao na ovom stadionu, jako sam zadovoljan, hvala svim navijačima na podršci, ovo mi jako puno znači. Ovdje sam došao na početku da osjetim atmosferu, imao sam i dosta sreće u ždrijebu, dobio sam dva meča, a u idućem meču želim dati najbolje od sebe i što bude – bude, rekao je Prižmić te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Do kraja ove godine mi je cilj ući u top 200, ali ne želim si nabijati pritisak. Želim igrati svaki meč kao da se ništa nije dogodilo.

Njegov stariji kolega Marin Čilić pohvalio ga je i rekao da nikome neće biti lako pobijediti ga na ovom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.