Mlada reprezentacija Hrvatske savladala Srbiju s 2:1

Mlada reprezentacija Hrvatske do 16 godina savladala je vršnjake iz Srbije s 2:1 u posljednjoj utakmici na Uefinom razvojnom turniru za igrače do 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza protiv Slovenije i remija kontra Škota (poraz nakon jedanaesteraca), mladi ‘Vatreni’ ostvarili su veliku pobjedu u trećoj utakmici ovog turnira održanog u Zagrebu.

UEFA razvojni turnir U-16: Hrvatska - Srbija
Srbija je došla do prednosti od 1:0 u 22. minuti preko Mihajlovića, a s tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U drugi dio utakmice, naši reprezentativci ulaze borbenije i raspoloženije, te preko ‘desetke’ Hrvoja Ilića dolaze do preokreta i pobjede. Županjac, koji inače igra za Dinamo, postigao je pogodak za 1:1 u 50. minuti, a samo deset minuta kasnije zabija za konačnih 2:1. Prvi pogodak je izrazito lijep, a Ilić ga je postigao iz “slobodnjaka” s nekih 20 metara, lijevom nogom.

UEFA razvojni turnir U-16: Hrvatska - Srbija
“Neopisiv je osjećaj postići dva pogotka i to protiv ovakvog protivnika. Osjećam se sjajno što sam pomogao da dođemo do pobjede. Posvetio sam oba pogotka svojim suigračima jer smo se jako borili da dođemo do pobjede u ovoj utakmici” – rekao je Hrvoje Ilić za naš portal nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici trećeg kola, Škotska i Slovenija odigrale su neriješeno 2:2, uz pobjedu Škotske nakon jedanaesteraca 7:6.

UEFA razvojni turnir U-16, Zagreb:
Hrvatska – Srbija 2:1 (Ilić 50, 60/Mihajlović 22)

Hrvatska: Horkaš, Pranjić, Đira, Budalić, Briški, Tolić, Vujčić, Vinogradac, Kulenović, Ilić, Črnko. (Još su igrali: Matijaš, Čuže, Matešić, Modrić, Šantek, Javorčić).
Izbornik: Dario Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.