Mladi Pašalić otkrio kome daje prioritet: Najbitniji su moji, mama, tata, braća i ovi ostali

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je svoje sedmo europsko prvenstvo od proglašenja neovisnosti. Svoje je dojmove otkrio i Marco Pašalić, novi hit-igrač Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Presretan sam i nemam riječi, što da kažem. San mi se ostvario kao što sam rekao u zadnjem intervju. Dobio sam i veću minutažu, nemam riječi. Zahvalan sam do neba, idemo u Njemačku, tamo odakle sam ja došao”, započeo je igrač Rijeke.

Hoće li ulaznice biti najveći problem za sve koji će vas tražiti?

”Ma ne brini, najbitniji su moji, mama, tata, braća i ovi ostali, ako bude još koja karta, bit će, ako ne, neka kupe.”

Vidi se da su te i stariji igrači prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Za mene je velika čast što su me i stariji igrači tražili. Kao u Latviji u deset minuta. Daje mi to dobar osjećaj na terenu i povjerenje da mogu dobiti svoje akcije i lopte koje tražim. Sada je najbitnije ostati zdrav, zahvalan sam izborniku na ovoj prilici. Rekao sam da ćemo izgurati i kada je najteže, da ćemo izgurati i kad nitko ne vjeruje. Zahvalan sam dragome Bogu na zdravlju i svemu što imam u životu.”

Izbornik Dalić je rekao da si budućnost reprezentacije.

”To mi je čast, ali na meni je da radim i šutim”, rekao je Pašalić pa komentirao odnos s Modrićem.

”Nisam imao puno prilike pričati s njim, ali vidi se na terenu da mi daje lopte i da me traži. To je za mene najveća čast”, rekao je za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.