Mladi Vatreni potopili Litvu i čekaju rasplet u ostalim skupinama

Zagreb, 17.11.2020. - Utakmica 10. kola kvalifikacija U-21 nogometnih reprezentacija za plasman na EP: Hrvatska - Litva. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija stigla je na korak do plasmana na EURO 2021. nakon što je u susretu posljednjeg, 10. kola skupine 4 u Puli pobijedila Litvu sa 7:0, a Grčka u Ateni porazila Škotsku sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija je osvojila drugo mjesto u skupini iza Češke, a sada mora pričekati rasplet u ostalim skupinama kako bi doznala hoće li biti jedna od pet najbolje drugoplasiranih reprezentacija.

Podsjetimo, plasman na EP koje će se iduće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji izborit će devet pobjednika skupina, te pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

Mladi Vatreni su odigrali sjajno i već nakon prvog poluvremena su osigurali pobjedu. U 13. minuti zabio je Špikić, u 29. minuti Musa je povećao na 2:0, dok je Šverko u 36. pogodio za 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta odabranici Igora Bišćana zabili su još četiri gola za uvjerljivih 7:0. U nastavku su zabili Šutalo (57), Musa (67) i Moro (70, 77). Gosti su od 73. minuti igrali bez isključenog Paulauskasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.