Moćni Guardiolin stroj nadigrao Sporting u Lisabonu

guardiola
Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja nadigrali su Sporting u Lisabonu sa čak 5:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, dok je PSG u Parizu s minimalnih 1:0 svladao madridski Real.
Manchester City je, može se reći, prolazak u četvrtfinale osigurao već u prvom dvoboju osmine finala budući da je sa čak 5:0 pobijedio Sporting u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratne utakmice u Manchesteru i Madridu igraju se 9. ožujka.

U srijedu, također s početkom u 21 sat, prve će utakmice osmine finala odigrati RB Salzburg i Bayern te Inter i Liverpool, a utakmicu iz Milana moći ćete pratiti u prijenosu na Drugom programu HTV-a i našem portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.