Modri na teškom iskušenju u Londonu: Podcjenjuje li Jose Mourinho Dinamo?

Foto: fah

Nogometaši Dinama večeras u Londonu igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv moćnog i favoriziranog Mourinhovog Tottenhama. Naravno, Englezi su veliki favoriti, međutim, to ne znači da će hrvatski prvak u Londonu istaknuti bijelu zastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju nekih engleskih medija Mourinho priprema iznenađenje treneru Dinama Zoranu Mamiću, iako je dojam kako Portugalac zapravo podcjenjuje Dinamo. Naime, Modrima bi se mogao večeras u Londonu suprotstaviti posve drugačiji Tottenham. Engleski mediji očekuju pobjedu Tottenhama, zapravo očekuju laki posao za engleski klub. Nema sumnje, nakon duže krize Tottenham se polako diže u formi, za englesko prvenstvo prekasno, ali zato na vrijeme za Europsku ligu čije je osvajanje nedavno najavio Mourinho.

Portal Football London naveo je sljedeće zaključke uoči prve utakmice osmine finala Europske lige Tottenhama protiv Dinama.

”Na treningu odlična atmosfera. Dier i Bale golove su slavili kao da se radi o finalu Svjetskog prvenstva, a posebno slavlje pokazao je i Doherty. Mourinho se također činio dobro raspoložen i nada se da će ovu atmosferu prenijeti i na utakmicu s Dinamom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta mladih igrača u kadru. Roshaun Mathurin, Dane Scarlett, Alfie Devine i Nile John samo su neki koji su trenirali sa seniorima. Devine je postao najmlađi strijelac u povijesti kluba kad je ušao s klupe i zabio protiv Marinea u FA kupu u siječnju… A i Roshaun Mathurin imao je svoj dan, jer je 17-godišnjak dobio poziv da trenira s momčadi.

Jedan je prekrižen. Giovani Lo Celso. ‘Ne osjeća se najbolje. I to ne zbog ozljede, već od akumuliranog umora’, poručio je Mourinho.

Bale promovirao ‘klinca’. Danas je Tottenham objavio na svojoj stranici fotografiju iz 2011. godine. Bale s dječakom, a u pitanju je Dane Scarlett. I taj dječak je debitirao za Spurse u međuvremenu…”, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi se Spursima, u utakmici koja se igra večeras od 21 sat,  trebao suprotstaviti u sljedećem sastavu:

Livaković, Ristovski, Lauritsen, Theophile, Leovac, Jakić, Majer, Ivanušec, Ademi, Oršić, Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.