Modri oduševili navijače: ‘Pokažimo svima kaj je Dinamo’

Foto: fah

Dinamo u posljednjem kolu SuperSport HNL-a dočekuje Rudeš. Modri su osigurali naslov prvaka, a sljedeće srijede ih očekuje gostovanje na Rujevici protiv Rijeke u finalu SuperSport Kupa. Odlučili su nagraditi svoje vjerne navijače u meču protiv Rudeša, koji se igra 25. svibnja od 19 sati. Dinamo je spustio cijene ulaznica na pet eura za sve tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi navijači! Iza nas je jedna od najizazovnijih sezona u novijoj povijesti! Zajedno smo prošli uspone i padove. Zajedno smo pobjeđivali, gubili, kidali živce ali i slavili. Došlo je vrijeme da još jednom zajedno pokažemo svima da Zagreb živi Dinamo! Da pokažemo svima kaj je Dinamo! Od svakakvih natpisa došli smo do mogućnosti da ova sezona završi za pet!

Upravo zbog toga smo odlučili da će cijene ulaznica za sve tribine za zadnje kolo biti simboličkih 5 eura! Tribina jug bit će otvorena za nogometne škole i za partnere škole. Napunimo Maksimir u nedjelju u 17:30 i proslavimo naslov prvaka kao nikad do sada! Toliko smo ga htjeli i zasluženo ga imamo priliku proslaviti! Djedovi, bake, mame, tate, sinovi, kćeri! Svi kojima je plava boja u krvi! Vidimo se u nedjelju na proslavi naslova prvaka! Zaokružimo ovu sezonu na najbolji mogući način!

TERMINI PRODAJE ULAZNICA:
ONLINE prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 20. svibnja u 11:00 sati, a završava na dan utakmice, u nedjelju 26. svibnja u 17:30 sati.
Prodaja na Ticket pointu:
Četvrtak 23.05. od 11 do 19 sati
Petak 24.05. od 11 do 19 sati
Subota 26.05. od 11 do 18:15 sati
Prsta dva jedne ruke”, objavili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.