Modrić i Duvnjak navijaju za hrvatske rukometašice

Foto: snimka zaslona

Hrvatske rukometašice imaju priliku pobjedom protiv Francuske osigurati medalju na velikoj smotri koja se održava u Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Evo samo da vas pozdravim i čestitam vama i vašem stožeru koji su uz vas na velikom uspjehu koji ste postigle do sada, a koji se nadam može biti još veći nakon današnje utakmice. Ponosni smo na vas! Uživajte u igri i dajte sve od sebe kao i do sada i želim vam puno sreće i svi smo uz vas, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić.

– Budite ponosne na sve što ste učinile do sada. Danas budite hrabre i odlučne i želim vam da ostanete pozitivne, nasmijane i vesele. Navijam svim srcem da ostvarite svoje snove, rekao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.