Modrić: Idemo u Poljsku odigrati pravu utakmicu i pokušati osigurati prolaz

Zagreb, 12.10.2024 - Utakmica 3. kola Lige nacija između reprezentacja Hrvatske i Škotske na stadinu u Maksimiru. Na slici Luka Modrić, Ryan Christie. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Luka Modrić odveo je kao kapetan hrvatsku reprezentaciju do važne pobjede 2:1 nad neugodnom Škotskom u Maksimiru, pa smo sad u poziciji da pobjedom u utorak u Poljskoj možemo osigurati najmanje drugo mjesto u skupini Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teška utakmica, Škoti su opet pokazali da su nam tvrd orah, da teško igramo protiv njih. Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, onda smo poslije nekako do kraja poluvremena bili nekako usporeni, ali smo, hvala Bogu, brzo izjednačili. Drugo je poluvrijeme bilo dosta dobro, ali smo se zadnjih 10 minuta bezveze povukli i onda smo dopustili Škotima da nam stvore neke šanse i pogotovo je kod te zadnje bilo dosta konfuzije. Hvala bogu, VAR je išao na našu stranu. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i dosta loših, koje treba poboljšati. Sve u svemu, najbitnija su tri boda, kaže Modrić.

> Hrvatska preokrenula Škotsku i izborila veliku pobjedu u Ligi nacija

Bio je dosta drukčiji sastav Hrvatske?

– Novih igrača je bilo, naravno da nam je dosta falio Mateo, ali dečki koji su igrali napravili su dobar posao. Mateo je ipak vrhunskoj formi i sigurno da nam je jako nedostajao. Najbitnija je pobjeda, a da treba biti bolji, i da ćemo sigurno biti bolji, u to vjerujem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AKo dobijemo Poljake u utorak osigurali smo najmanje drugo mjesto?

– Ne treba ići tako daleko, ali idemo u Poljsku odigrati pravu utakmicu i pokušati pobijediti, riješiti to već sada, što bi bilo fenomenalno. Bit će teško bez obzira što smo bili dosta bolji od njih u Osijeku, ipak oni sad igraju kod kuće, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.