Modrić leti u Milano po novo priznanje FIFA-e: Je li izabran u najboljih 11 za prošlu sezonu

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak će otputovati na svečanost tijekom koje će svjetska nogometna federacija FIFA dodijeliti nagrade najboljim nogometašima u prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je od kandidata za ulazak u najboljih 11 igrača protekle sezone, za što je bio izabran četiri puta do sada.

Prošle je godine Luka Modrić osvojio priznanje „The Best“, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u organizaciji FIFA-e i međunarodnog udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro) nakon što je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je bio proglašen najboljim igračem natjecanja. Kandidati ove godine su napadači Cristiano Ronaldo i Lionel Messi te branič Virgil Van Dijk.

Marca je već ranije objavila kako će trojica igrača Real Madrida biti izabrana u najboljih 11 za prošlu sezonu – Luka Modrić, stoper Sergio Ramos te ofenzivni Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.