Modrić odradio trening u hotelu, dobre vijesti za Brekala

Zagreb, 08.11.2021. - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Maksimir, pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko nogometno prevenstvo protiv Malte i Rusije. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Hrvatska reprezentacija odradila je na maksimirskom travnjaku prvi trening uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Vatrenih Luka Modrić priključio se momčadi i odradio trening u hotelu, a u teretani maksimirskog stadiona odvojeno od ostatka momčadi trenirali su Lovren, Majer, Livaja, Sučić i Brozović.

Josip Brekalo napravio je po dolasku u Zagreb dijagnostički pregled ozlijeđenog mišića lista i magnetska rezonancija nije pokazala oštećenja. Brekalo je trening odradio po posebnom režimu i trčao laganim intenzitetom te će postepeno biti uključen u puni trening.

Svjetske doprvake čekaju dva završna ogleda u skupini H europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru – 11. studenoga gostuju na Malti, a 14. studenoga dočekuju Rusiju na rasprodanom Poljudu. Hrvatska je već osigurala barem dodatne kvalifikacije, a s dvije pobjede može osigurati direktan plasman u Katar kao prvoplasirana reprezentacija u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.