Modrić ulazi u povijest Reala

epa11285520 Luka Modric of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League quarter final, 2nd leg match between Manchester City and Real Madrid in Manchester, Britain, 17 April 2024. EPA/PETER POWELL

Hrvatski nogometaš Luka Modrić večeras bi mogao postati najstariji igrač koji je nastupio za Real Madrid u 122 godine dugoj povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski prvak igrat će od 21 sat prvenstvenu utakmicu na gostovanju kod Celte Vigo, a u njegovom sastavu se očekuje hrvatski veznjak.

Modrić je u dobi od 39 godina i 41 dana. Rekord drži nekadašnji mađarski napadač Ferenc Puškaš koji je 1966. nastupio u kupu protiv Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana.

Španjolski mediji vjeruju da će s kapetanskom vrpcom oko ruke povesti ekipu u lučkom gradu Vigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Modrić je u Real došao 2012., dva tjedna uoči 27. rođendana. Od tada je u bijelom dresu osvojio 27 natjecanja čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.