Modrić zove Mbappea u Real, PSG našao zamjenu, ali je šef kluba poslao znakovitu poruku

epa09017073 Paris Saint-Germain's Kylian Mbappe (C) cleebrates with teammates after scoring the 1-1 tie during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 soccer match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain held at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 16 February 2021. EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Kylian Mbappe i Real Madrid još jednom su pred razgovorima. Mbappeu ugovor s PSG-om istječe 2022., pa bi tada mogao otići i besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mbappe je sjajan igrač, a sjajni igrači uvijek su dobrodošli u Real Madrid. No ne bi bilo u redu od mene da pričam o igračima drugih klubova u ovom trenutku sezone. Vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeće sezone, ali on je sjajan igrač, ponajbolji na svijetu”, rekao je Luka Modrić na pitanje o Mbappeu na press-konferenciji uoči utakmice protiv Liverpoola.

No, klupski predsjednik Nasser Al Khelaifi nakon izbacivanja Bayerna oglasio se porukom nade da će PSG zadržati svoj zvjezdani dvojac – Mbappea i Neymara.

“Neymarov ugovor? Mislim da će dugo ostati u PSG-u”, rekao je za Sky Sport, pa je dodao izjavu i za RMC Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno ćemo investirati u klub, Neymar i Mbappe sada nemaju ispriku za odlazak”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.