Modrićev emotivan oproštaj od Ramosa: ‘Prijatelju i brate…’

Foto: Instagram

Nakon devet godina u Real Madridu više zajedno neće igrati  kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i Sergio Ramos, koji poslije 16 godina napušta Kraljevski klub. Zajedno su Luka i Sergio proveli devet godina te su u međuvremenu postali prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka Sergija Ramosa o napuštanju Reala iznenadila je mnoge, no pred sportskom ikonom Santiago Bernabeua novi su izazovi. Brojni Ramosovi suigrači tužni su zbog njegovog odlaska , a posebno emotivan bio je kapetan Vatrenih Luka Modrić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

“Prijatelju i brate, jako mi je teško oprostiti se od tebe. Od prvog dana kada sam stigao u Madrid, bio si posebna osoba za mene. Patili smo i uživali, gubili, ali iznad svega pobjeđivali. Bio si primjer kao suigrač i kapetan. Nedostajat ćeš mi. Već znaš da u meni imaš prijatelja. Hvala na svemu i sretno”, napisao je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Ramosom tri su opcije, jedno je sigurno na Nou Camp neće. Iako ima isto godina koliko i Modrić Ramos je i dalje među najboljim obrambenim igračima svijeta te sasvim sigurno nije rekao posljednju riječ, bez obzira što iza sebe ima sezonu koju su obilježile ozljede.

Tri opcije za Ramosa…

Dakle, za Ramosa su navodno zanimanje pokazali Manchester City i PSG, dok je najmanje realna opcija odlazak u MLS. Naime, Ramos ima planove još koju sezonu igrati ozbljni nogomet, iako Inter Miami, LA Galaxy i New York City mogu ispuniti njegove financijske zahtjeve. Malo je realno da će sportska ikona Reala preko velike bare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći Ramosa je cijela ove situacija donekle iznenadila, imao je najbolju volju ostati i Realu te je bio voljan produžiti ugovor na još jednu sezonu.

”Moram reći da nije bilo financijskih problema. Želio sam dvije godine ugovora i mir za mene i moju obitelj. Prihvatio sam ponudu za jednu godinu, ali su mi rekli da to više nije moguće, da je istekla i nisam saznao zašto”, rekao je legendarni Ramos te je zaplakao čim je izašao za govornicu.

“Okolnosti su takve kakve jesu. Rekao sam da sam prihvatio ponudu na stolu, ali su mi rekli da je istekla. Ponosan sam na sve napravljeno.”

Ramos je u dresu Reala odigrao 671 utakmicu, a kao stoper je uspio postići čak 101 pogodak. Osvojio je četiri Lige prvaka, pet naslova La Lige, četiri Svjetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri Superkupa Španjolske i tri superkupa Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.