Modriću stižu čestitke sa svih strana – od Pelea, suigrača iz Reala, Vatrenih…

Foto: fah

Najboljem nogometašu svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Luki Modriću stižu čestitke iz svih krajeva svijeta, a kapetanu hrvatske reprezentacije čestitao je i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Luki i Marti na osvajanju nagrade. Bilo je privilegija vidjeti vas oboje kako igrate ove sezone,” poručio je Pele.

Luki su čestitali i suigrači iz reprezentacije i europskog prvaka Real Madrida

“Čestitam prijatelju. Nevjerojatan igrač i nevjerojatna sezona,” poručio je Velšanin Gareth Bale, a čestitkama se pridružio i Alvaro Arbeloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićev suigrač iz reprezentacije i bivši suigrač iz Reala, a sada novi član Chelsea Mateo Kovačić poručio je kako nitko nije zaslužio nagradu kao Modrić.

“Jednostavno najbolji. Nitko nije zaslužio nagradu više nego ti. Naš kapetan,” napisao je Kovačić na Twitteru.

Napadač Juventusa Mario Mandžukić je poručio kako je Modrić nagradu zaslužio svojim znanjem i radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka, čestitke na velikoj nagradi – zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima. Svaka čast!,” napisao je bivši hrvatski reprezentativac.

Čestitke su postali iz Real Madrida, HNS-a, Dinama, Rijeke, Osijeka…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.