Moguće pojačanje Bayerna: Kako su Salihamidžić i Kruger ismijavali Haalanda

Foto: Snimka zaslona

Uskoro bi se trebao pojaviti dokumentarni film o Bayernu, radi se o filmu pod nazivom “FC Bayern – iza legende”, kao što se može zaključiti iz naslova dokumentarca film govori o njemačkom nogometnom divu.  Iako se film premijerno još nije pojavio već je sada izazvao pažnju zbog nekoliko detalja vezanih uz film, u glavnoj ulozi je bivši bosansko – hercegovački reprezentativac Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je norveški nogometaš i jedna od većih europskih nogometnih zvijezda Erling Haaland šokirao Bayern u ožujku s dva gola u prvih deset minuta u pobjedi Bayerna 4:2 Salihamidžić je ustao sa klupe te je oduševljeno komentirao igru norveškog reprezentativca…

“Koliko dobar je Haaland. To je stroj čovječe, sutra ću zvaati savjetnika”, rekao je Salihamidžić tim menadžerici Bayerna, Kathleen Kruger, a ona je uzvratila tako što se našalila na račun zvijezde kluba iz Dortmunda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije toga ćemo ga poslati kod frizera…”

Podsjetimo, Norvežanin je tada nosio u kosi traku, a koja nije promakla klupi bavarskog kluba, koja se očito dosađivala kad je imala vremena i za takve komentare. Vrlo brzo nakon toga su i Kruger i Salihamidžić svoje komentare detaljnije objasnili.

“Sigurno je zabavno na klupi”, rekao je Salihamidžić dok je Kruger dodala: “Gledanje utakmica sa skamenjenim licem kod nas definitivno nije slučaj. Kod nas nije ništa drugačije nego u nižim ligama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, službeno će dokumentarni film o Bayernu biti objavljen 2. studenog, no same izjave Salihamidžića su izazvale buru u Njemačkoj s obzirom kako se pojavila mogućnost da Haaland pojača Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.