Monaco i Borussia postigli važne pobjede u gostima

Pobjedom nad Nicom, na vrućem terenu poznatog prvoligaša sa Azurne obale, Monaco našeg Subašića skočio je na četvrto mjesto francuske lige i stekao poziciju koja čak može odvesti do Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GERMANY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Na gostovanju u susjedstvu Monaco je slavio 1:0 pogotkom Bernarda Silve u 85. Minuti koji je u drugom poluvremenu zamijenio slavnog Bugara Dmitra Berbatova. Pobjeda je tim vrjednija jer je cijelo drugo poluvrijeme Monaco igrao sa igračem manje zbog isključenja Abdennoura u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Subašić je bio vrlo siguran i nastavio je sa dobrim obranama, iako je domaćin uputio svega tri udarca u okvir. Ovo je sigurno odlična vijest za izbornika Niku Kovača.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA
U važnoj utakmici Bundeslige Borussia Dortmund postigla je važnu pobjedu u Stuttgartu protiv istoimenog prvoligaša 3:2 i tako gurnula Stuttgart prema ispadanju, a sebe podalje od opasne zone. Pogotke za Borussiu postigli su sjajni Gabonac Aubameyang, te Nijemci Gundogan i Reus. Ovo je treća pobjeda u nizu slavnog kluba iz Dortmunda nakon katastrofalnog prvog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je na svom stadionu ugostio Atalantu i savladao ju s 2:1. Gosti su prvi poveli na utakmici, preko Migliaccia u 25. minuti, no Llorente je stvari vratio na početak u 39. minuti. Sjajni veznjak Stare Dame, Andrea Pirlo pogodio je za konačnih 2:1 u 45. minuti.

Juventus je sada na vrhu sa 57 bodova, 10 više od druge Rome, dok je Atalanta 17. sa 23 boda, tri više od 18. Cagliarija koji je u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.