Mourinho nakon poraza: Valjda ćemo u uzvratu imati bolje suce

Foto: Snimka zaslona

Karizmatični portugalski trener na klupi Rome Jose Mourinho nije bio zadovoljan nastupom svoje momčadi koja je po drugi put ove sezone poražena od norveškog Bodo Glimta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Primili smo dva gola iz prekida i nakon odbijanca, mi također postižemo dosta golova nakon prekida, ali nije dobro kad ih ovoliko primiš. Njihov prvi gol je bio smiješan. Ipak, da budem iskren, najviše me brine ozljeda Mancinija, do toga je došlo zato što smo igrali na umjetnoj travi.

Portugalac ističe kako su oni favoriti u Rimu i kako to odmah može reći unatoč činjenici da su se ova dva kluba sastala već tri puta ove sezone, a igrači Boda bili su bolji od Rimljana dva puta, a jedan dvoboj je završio neodlučeno.

– Izgubili smo 2:1, imamo uzvrat kod kuće pred našim navijačima i mogu to sad odmah reći. Mi smo favoriti za prolaz u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Potpuno vjerujem u svoje igrače, podršku naših navijača, očigledno je Bodo Glimt jedna izuzetno zahtjevna momčad, ali se također nadam kako ćemo u uzvratu imati i bolje suce, zaključio je Mourinho, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.