Mourinho nakon šokantnog poraza: ‘Gol koji je Oršić zabio… sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja’

Zagreb, 18.03.2021 - Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: Dinamo - Tottenham. Na slici trener Tottenhama Jose Mourinho i trener Dinama Damir Krznar. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Dinamo je napravio senzaciju i pobijedio Tottenham 3:0 i plasirao se u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam jeste li imali priliku gledati moj intervju nakon utakmice, mislim da mogu samo ponoviti što sam rekao. Ako ste ga gledali, ne moram ponavljati. Ako moram ponavljati, mogu ponovno iskoristiti iste riječi. Ako ste ga slušali prije, ne mogu reći ništa novo”, rekao je Mourinho.

“Iznenađeni smo od Dinama jer smo prije utakmice znali da moramo igrati na pobjedu i izbjeći misli o tome da je remi ili minimalni poraz u redu. Rekao sam im da igraju na pobjedu. Čak i na poluvremenu sam im rekao da ne vjeruju u to što je sada 0:0. Moji igrači nisu bili iznenađeni. Dinamov stav je bio ispravan. Bilu su motivirani i željni, htjeli su dokazati da imaju talent i kvalitetu. To mogu samo nazvati profesionalizmom jer za mene profesionalizam počinje u stavu. To je ono što je bitno, nakon toga više ili manje talenta radi razliku, ali stav nikad ne smije biti upitan”, poručio je.

Govorio je o Oršiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujte ili nemojte vjerovati, ali moji igrači su gledali, gledali i gledali Oršićeve akcije iz cijele karijere. Pripremali smo se uz videe kvaliteta svih igrača Dinama. Gol koji je Oršić zabio… sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja, mogu samo reći da sam ranije vidio i drugi i treći gol. Dao sam igračima sve informacije o Oršiću i samo to mogu reći. Čestitke njemu na sjajnoj večeri”, istaknuo je.

“Brine me što me igrači ne slušaju. Puno radimo i trudimo se osigurati im najbolje uvjete, naravno da me to brine. Moja pozicija trenera je ona koja mi brani da izađem pred kamere i da ulazim u dubinu s analizom ovakvih stvari, nadam se da to razumijete, ali vjerujem da svi moramo prihvatiti svaku kritiku koju dobijemo nakon ovog”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.