Mourinho odgovorio novinarima: Pišite što hoćete, Rooney ne ide nigdje!

Foto: fah

Manchester United definitivno nije na tragu svojih slavnih dana, a mnogi su krenuli s pisanjem o razlazu menadžera Jose Mourinha i legende kluba Waynea Rooneyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možete vi pisati što god hoćete o Rooneyju, ali to nije istina. Ja ga trebam i znam da može igrati na najvišoj razini. Ne želim predviđati i govoriti kako će izgledati i igrati kada bude još par godina stariji, ali mi ga volimo i on voli nas. Narano da nije bio sretan jer je bio na klupi, ali mislim da je sada još nesretniji kada zbog ozljede nije niti na klupi”, rekao je portugalski stručnjak pa se još jednom obratio engleskim novinarima:

“Nema apsolutno nikakakvih problema. Stvar je u tome da vi morate proaati vaše novine i onda pišete stvari koje nisu istinite. Rooney se brzo vraća.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.