Mourinho progovorio o odnosu s nezadovoljnim igračem

Foto: fah

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho otkrio je na konferenciji za novinare uoči susreta s bivšim klubom Chelseajom da će napadač Harry Kane biti spreman tek za sljedeći tjedan i dvoboj s Evertonom u FA Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan je s napretkom i mi smo sretni, u jednoj od utakmici sljedećeg tjedna će se vratiti”, rekao je Mourinho.

Portugalski stručnjak komentirao je i odnos s Dele Allijom.

“Imali smo dobar razgovor jučer. Mislim da smo pronašli zajednički jezik, nalazimo se u važnom dijelu sezonu za momčad, ali i za njega. Trebamo dobrog Dele Allija i čekamo ga da se vrati nakon ozljede”, rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovor ne čini čuda ili ga stavlja u sjajnu formu, ali smatram da je razgovor bio dodatna motivacija za njega i treba se vratiti čim prije je to moguće”, naglasio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.